четверг, 15 сентября 2022 г.

Skoda Fabia перейде на електротягу

Презентувавши Vision 7S і новий логотип, компанія Skoda розповіла про нові моделі, що готуються. До них відносяться три електромобілі, які мають бути представлені до 2026 року, а також дві моделі нового покоління з ДВЗ та мінімум один рестайлінг до 2024 року.

Одна з суто електричних моделей – новий семимісний SUV на базі архітектури MEB, натяк на який дав Vision 7S. За цим автомобілем підуть новий Karoq та електричний наступник Fabia, які також базуватимуться на різних версіях MEB.

За словами генерального директора Skoda Клауса Зеллмера, новий електромобіль початкового рівня прийде на зміну Fabia та збереже аналогічну цінову позицію.

Щодо авто з ДВЗ, чехи повідомили про нові покоління Superb і Kodiaq у другій половині 2023 року. Superb буде заснований на модернізованій версії платформи MQB, яка буде використовуватися спільно з VW Passat наступного покоління.

На 2024 рік автовиробник також анонсував оновлену Skoda Octavia. Популярна модель, швидше за все, отримає невеликі візуальні та технологічні оновлення, але чогось радикально нового від цього рестайлінгу чекати не слід. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий